Cursussen voor bedrijven
 

Home            Terug            Bedrijfs Engels


Voor bedrijven zijn diverse cursussen voorhanden. Afhankelijk van de wens van het bedrijf kunnen er standaard cursussen worden gegeven, maar ook volledige maatwerk cursussen. E.e.a. natuurlijk naar behoefte van uw bedrijf en in overleg met uw werknemers. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen er interessante aanbiedingen worden gedaan.

Leerprocesbegeleiding:

bullet

Vůůr de cursus worden een oriŽnterend gesprek en interview(s) gedaan en worden afspraken gemaakt over begeleiding leerproces

bullet

Tijdens de cursus worden evaluaties gehouden en de gegeven stof wordt schriftelijk bijgehouden

bullet

Na de cursus volgt de eindevaluatie. Op verzoek kan er een volledige rapportage plaatsvinden.

Er kan maatwerk geleverd worden doormiddel van transfer van lessituaties naar mogelijke of daadwerkelijke situaties binnen het bedrijf.

Uiteraard kunnen ook officiŽle diploma's worden behaald als men extern op examen gaat, b.v. BEC (Business English Certificate) van de University of Cambridge of BULATS (Business English Testing Service). In samenwerking met het Apeldoorns Talen Centrum wordt dit jaar (2014-2015) een cursus BEC Vantage georganiseerd. Voor meer informatie zie www.apeldoornstalencentrum.nl of de volgende link op deze website --> BEC VANTAGE.

Gebruik de knop "e-mail" voor uw vragen of voor een vrijblijvende offerte. Vermeld in ieder geval uw gegevens, wat u precies voor ogen heeft of uw vragen:

E-mail